Havaintoja digimaailmasta: Onecoin 30 prosenttia kolikoista POKS

Ajatuksia ja havaintoja digitaalisesta maailmasta. Seuraa myös Twitterissä @petterij.

maanantai Legal. huhtikuuta 2016

Onecoin 30 prosenttia kolikoista POKS

377 kommenttia:

Pentti Hassinen ynnä Tommi of Finland vannovat käsi vehkeellään, että kaikki on Onecoinin puolelta kunnossa. Se on vain ",kiusaajien", syytä, jos hommat ei pelitä. Vaikutusmekanismi on tosin melko salaperäinen, ettei jopa yliluonnollinen. ",Kiusaajien", takia Onecoin ei tehnyt Suomeenkaan sitä odotettua koulutuskeskusta, jossa kaikki yhdessä olisivat yliviisaan johtajan avustuksella voineet tutkia mystistä viisautta ja tietoutta sisältäviä PDF-tiedostoja. Ai niin – ja kalliita.

Onko tuolla biggoin laskurin takana sama getCoinsMined endpoint?

Sääliksi käy niitä jotka kuvittelivat rikastuvansa kusetuksella, montakohan ihmiskohtaloa sortuu kuluvan viikon aikana, kun totuus alkaa valjeta.

Saakos tuon getCoinsMined homman jotenkin purettua, ja katsottua mikä siellä taustalla on?

Jotenkin 100% varmasti vaikuttaa, että siellä on vaandel pätkä koodia joka lisää lukuun x +1000 aina 1000sekunnin välein. Mutta perustuuko se ",louhittuihin", kolikoihin mitenkään?

KRP on todennut tämän kusetuksen lailliseksi, mitä valitatte? Oma vika jos rahat meni. Nyt sitten voi vaandel mennä tekemään rikosilmoitusta. Rahat saa takaisin, jos saa. Muistelen aina kun yksi ministeri aikanaan sortui nigerialaiskirjeisiin, oli pikkasen myötähäpeää mukana.

Repikää tunkit tuosta.

Köyhä ihminnen on heikko, ja loppupeleissä köyhä.

Käyttäkää ihan sitä maalaisjärkeä ja pysykää erossa näistä veivauksista. Valtio veivaa teitä ihan riittävästi.

",Saakos tuon getCoinsMined homman jotenkin purettua, ja katsottua mikä siellä taustalla on?

Jotenkin 100% varmasti vaikuttaa, että siellä on vaandel pätkä koodia joka lisää lukuun x +1000 aina 1000sekunnin välein. Mutta perustuuko se ",louhittuihin", kolikoihin mitenkään?",

OneCoininhan piti olla asia jolla ei ole mitään merkitystä kenellekään. Onhan se saanut nyt luotua kohtalaisen vaikutuksen ympäristöön:):):):):):):) vai mitä Petteri? Koirat haukkuu ja karavaani se vaandel jatkaa kulkuaan:).

Toiset ryyppää, toiset louhii, omat rahat voi huijareille antaa jos halua on. Hullulla on hullut huvit ja rajaton halu päästä huijatuksi.

Paras tapa suojella itseään on useimmiten terveen järjen käyttö – mission unlikely

Uusimmassa Vasabladetissa juttu Onecoinin huijaamasta.Ruotsiksi tuo juttu on mutta asian ydin selvinnee kuitenkin.

Juttu huijatusta löytyy MUROBBS #7077

Tulkaas nyt onecoinistit tänne kertoo missä ne yhtiön lupaamat kauppapaikat on heide?

Kovin hiljaa ovat muuten OneCoinin puolestapuhujat eri foorumeilla. Tämä ilmiöhän on tuttu jo WinCapitan ajoilta – aina kun tuli kunnolla negatiivista julkisuutta, niin yhteisö piti eräänlaisen tuumaustauon. Ilmeisesti pääjehut miettivät strategiaa ja sponsseja opastettiin viidakkorummuilla ja ABC-huoltamoilla pidetyissä kokouksissa.

Vihdoin löytyi keino hiljentää anonyymit puskasta huutelijat – ja OneCoin teki sen ihan itse.

No hitto! Eikö niitä duunipaikkoja nyt vapaudukkaan. 🙁

Paitti voihan maajohtaja ollakkin peiterooli harjaanjohtajalle.

Mutta näin rehellisyyden nimissä – ei kai kukaan ole koko aikana kuvitellut, että kyseessä olisi mikään muu, kuin varsin tökerösti toteutettu huijaus.

Petteri: Tuolla Suomi24:n puolella joku jo ennusti, että kohta Ruja Ignatova vaatii, että OneCoinin jäsenistön tulee itse alkaa käymään kauppaa onecoinella. Näin yrityksen johto voisi ohjata vastuun sijoittajille. Onko tämä todennäköinen lopputulema, ennen kuin OneCoin kuopataan lopullisesti?

Plus halua spekuloida tulevalla, katsotaan mitä tapahtuu. Odotan maajohtajan tiedotetta asiasta.

Näkyy olevan taas tarjouskampanja menossa 1.Five.2016 asti.Kova on hinku saada lisää euroja kassaan.

Olen seurannut tätä blogia jo muutaman viikon, ja nyt vasta ymmärsin että tänne voi kirjoittaakin! Kiitoksia kaikesta, menin ihan mykäksi.

Kaiketi olen OneCoin-blogissa. Se on minua niin harmittanut, kun lähisukulaiset siitä vauhkoavat. Minulle on osa jo suuttunut. Yhden tai kaksi sain perumaan kaupat, eli myymään taksin ",tunkille",.

Mullekin tyrkytettiin kaksin käsin. Nyt ei enään haluta puhua asiasta. Varsinkaan nyt kun tämä 30% meni.

Hemmetti mennyt coin-sijottajat, siis finanssikoululaiset, hiljaisiks. Ehkä ne on ostoksilla paraikaa sitten.

Tulis nyt joku tunkki edes huutemaan joitain näistä:

",katotaan vuoden päästä kun räjähtää",

",ette ymmärrä tätä konseptia",

",applekin oli pien alkuvaiheessa",

Ylläri pylläri maanalaiselle Petterin johtamalle armeijalle. Nythän tässä aletaan oikeasti vasta rakentamaan ja markkinoimaan tosissaan OneCoin konseptia, se on 100%:n varma asia. Saadaan kunnolla virtaa tämän blogin kirjoituksista. Kiitos siitä teille! Täältä saa sen lopullisen oivalluksen, että OneCoin on juuri oikealla tiellä, kun ympäristön parkuminen näyttää vain kiihtyvän:).

Kukaan ei uskonut coca-cola:aan alkuaikoina on uusin minkä olen kuullut. Käyttäkää nyt joku näistä. Ja lopuksi karavaani on pysähtynyt ja koirat on hiljaa.

Tämän päivän Ilkassa kokonainen sivullinen tarinaa Onecoinista.

Saako linkin tai kuva jonnekin nettiin.

Toi nyt on ihan täyttä paskaa, kauppapaikat on jo nyt valmiina ja julkastaan kun sen aika on.Samoin tulee paljon muutakin uudistuksia,

Se on totta meidän narina ei juttuun vaikuta Onecoinin arvo on ja pysyy nollassa, siis oikeassa mailmassa. Tarkoitan onecoinin pörssin ulkopuolella.

Sama juttu myös Pohjalaisessa.

Kuten Petteri sanoi, odottaminen on tämän pelin henki.

Melkein sääliksi käy.

Myötätunto epäonnistujia kohtaan on paikallaan ja tarpeellista. Tässä tapauksessa merkit ovat olleet niin selvät, varoittelut niin monet ja puolustajat niin röyhkeän uhmakkaita, etten aio tuntea sääliä rahojaan menettäneitä kohtaan. Olipa kyse sitten ahneudesta tai silkasta laskelmoinnista, voi katsoa vain peiliin.

Onko Petteri joku jo hävinnyt jotain ? Minä hymyilen kun omistan kolikoita. Ja hymyilen lisää kun plus ole hävinnyt mitään . Smile smile Peggeri 🙂

Jokainen, joka tähän pyramidiin on rahojansa tunkenut, voi kyllä syyttää vain itseään.

Jokainen, joka on ehtinyt saamaan omansa pois, voi olla tyytyväinen. Nyt kun Ruja ei enää osta kolikoita, ainut tapa saada rahaa on hankkia uusia jäseniä.

Tämäkin nykyään vouchereilla, joita saa ylälinjalta.

Onecoin on enää yksi suuri rahanpesulaitos.

",Onko Petteri joku jo hävinnyt jotain ?",

Oot sinä Petteri epätoivoinen jantteri ja säälittävä.

Skientologia ja onecoinin toimintatavat muistuttavat paljon toisiaan!

Ilkan ja Pohjaisen tänään julkaisemassa koko sivun Onecoin-jutussa Tommi Vuorinen sanoo: ",Koulutus on se tuote, rahan vastine. Tämä on tekninen ratkaisu, jotta verkosto voidaan rakentaa nopeasti",.

Parempi: ",Teenage talkootöitä, mutta otan vastaan rahalahjoituksia. Tämä on tekninen ratkaisu, jotta voin rikastua nopeasti.",

Paskinta näissä jutuissa on että sitten kun poliisit käy ne hakemassa niin ne on ihan persaukisia. Kaikki rahat on ulkomailla.

Tuolta löytyy Ilkan juttu:

Tuon Ilkan jutun luettuaan ei varmasti halua olla missään tekemisissä onecoinin kanssa.

Nyt oikeasti lyödään päät poikki OneCoin porukalta eli lynkkaus käyntiin! Ota sinä Petteri johto tässä tappoasiassa, uskallatko vai alatkohan jänistämään?

Holvi julkaisi tänään oman Mastercardin jolla maksut veloitetaan Holvin tillä olevista omista varoista. Konvertoitia ei ole mutta eipä kyse ole myöskään mistään prepaid-kortista.

jos ei osaa ajatella laajasti ja isommin on turhaa kommentoida vajaa älyisille yhtään mitään,kaikki tulee aikanaan kuten tuli mastercard sekä kaikki muut mitä luvattu,sanoma oli kun 30% on louhittuna tulee ekat kauppapaikat,kukaan ei sanonut että ne olisi samaan minuuttiin valmiita vaandel kaikella menee eli sen muokkaaminen toimivaksi aikansa,,miksi te jotka ette ole mukana jauhaatte tätä asiaa kun se ei edes teitä koske? kaikki tekee omia päätöksiä,ja ne jotka ei mitään tohdi eikä tee ei mitään ikinä tapahdukkaan! Siis itkekää omia juttujanne turha itkeä toisten rahoista,miksi pitäisi? Oletteko katkeria vai ettekö osaa laskea miten teidän oma elämänne jatkuu,,tuo todistaa että ihminen ei ajattele laajasti vaandel on omassa kuplassaa,vaikka onecoin ei heitä koskekkaan millään lailla. Eli pysykää te vain siellä missä olette,miettikää omaa elämäänne,ja älkää tuomitko niitä jotka haluavat ottaa riskiäkin esim pörsissä sen tilalla että ryyppäävät 500e pe iltana ja kukaan ei sitä mainosta eikä se johda mihinkään! Jo olen sijoittanut 500e ja saanut sen takaisin jo Two kertaa ja jättänyt lout ns kasvamaan arvon nousuja niin mitä se teille ensinnäkin kuuluu,teille ei edes kuulu verotukseni ja tiedoksi niille joka eivät tiedä kryptovaluutta verotus tuli 2013 suomeen eli 30% niin sekin hoituu ensi vuonna myös kuten olemme veloitettukin ilmoittamaan tuloistamme oli se mikä tahansa tulo. Eli antakaa itsellenne ja muille mahdollisuus tehdä vapaassa maassa (ainakin vielä) mitä haluavat, Tappouhkaukset ym otetaan nyt sitten myös vakavasti esitettynä ,,joten siihen palataan.

Petteri, joko lähedetään lynkkamaan OneCoinilaiset, täällä jo on torsakot ja kirveet kaivettu ladosta vai jänistätkö?

",jos ei osaa ajatella laajasti ja isommin on turhaa kommentoida vajaa älyisille yhtään mitään,kaikki tulee aikanaan kuten tuli mastercard sekä kaikki muut mitä luvattu", – tuliko koskaan mitään muuta kuin prepaid Mastercard? Siis sellainen, jonka käytöllä ei ole mitään yhteyttä Rujan läp..palvelimella oleviin pilapalikolikoihin.

",miksi te jotka ette ole mukana jauhaatte tätä asiaa kun se ei edes teitä koske?",

",",miksi te jotka ette ole mukana jauhaatte tätä asiaa kun se ei edes teitä koske?",

Wincapita ei ollut kryptovaluutta kuten bitcoin joten pysytään edes samassa asiassa eikä tietämättömyyttä turhaan seata asioita yhteen,,ei polkupyöräkään ole autonperäkärry vai voiko niitä verrata kuten edellinen vertaa?

ja mmutenkin liian aikaista tuomita mitään tai ketään kun kaikki vasta aluillaan,palataan asiaan 1-2v päästä,,eli siihen asti kiitos mielipiteistänne ja pysytään ja otetaan fakta tietoa ei fiktiota kuten tällä sivulla suurimmaksi osaksi asiat kerrotaan ja arvailuun perustuen.

",Holvi julkaisi tänään oman Mastercardin jolla maksut veloitetaan Holvin tillä olevista omista varoista. Konvertoitia ei ole mutta eipä kyse ole myöskään mistään prepaid-kortista.

Plus poista asiallisia kommentteja.

",Jo olen sijoittanut 500e ja saanut sen takaisin jo Two kertaa ja jättänyt lout ns kasvamaan arvon nousuja niin mitä se teille ensinnäkin kuuluu.",

",Wincapita ei ollut kryptovaluutta kuten bitcoin joten pysytään edes samassa asiassa eikä tietämättömyyttä turhaan seata asioita yhteen,,ei polkupyöräkään ole autonperäkärry vai voiko niitä verrata kuten edellinen vertaa?",

Jokaisen coinistin ja sitä harkitsevan kannattaa valistaa itseään tuoreella Ilkan koko sivun liiketoimintaesittelyllä. Siitä saa hyvän käsityksen onecoin bisneksestä.

Onko tämä nyt se kuuluisa kauppapaikka, jota alibaba, barbapapa ja barbara ovat rakentaneet?

Joo oli hyvä juttu ilkassa sen löytää murobbs keskustelusta. Ennenkuin ",sijoitat", lue se.

Tyhmyydellä ei ole näköjään rajaa, kyllä se yhtiö tuo sen kauppapaikan ja muut toiminnot kyllä esille kun on sen aika. Kyllä on tämä palsta järjenjättiläisiä täynnä, no ainakin saa makeat naurut kun täällä käy :))

",. kyllä se yhtiö tuo sen kauppapaikan ja muut toiminnot kyllä esille kun on sen aika.",

Raskastahan se on, kun pelko lähestyvästä onecoinin kaatumisesta hiipii tajuntaan.",Valtavien", lisätulojen menettäminen on vaikeaa.Koittakaa kestää, minä jatkan epäkohtien esille tuomista omalta pieneltä osaltani!Kyllä onecoin kaatuu ihan varmasti!

No jos voitat vaikka veikkauksen peleissä 500e meinaatko että se ei ole joltain muulta pois.

",No jos voitat vaikka veikkauksen peleissä 500e meinaatko että se ei ole joltain muulta pois. ",

Se on vähän eri jos osallistuu peliin jossa säännöt on selvät kaikille. Esim. lotto. Se joka voittaa saa kaikki rahat. Kun osallistuu ponziin niin säännöt muuttuu sen mukaan kun sen perustaja haluaa. Veikkaus myös ilmoittaa miten monta % se ottaa koska se järjestää loton. Ponzin järjestäjä haluaa minimoida ulos menevää rahaa ja maksimoida sisään tulevaa. Joten kaikki mikä tekee että rahaa menee ulos halutaan vaikeuttaa/hidastaa, esim. KYC-prosessi, joulu-loma, softa-päivitys jne.

Lonkero Pekallahan on kuulemma takana erittäin väkivaltainen tausta ja häkki on heilunut hänelle jo usempaan kertaan.

Joo samaa kuullu se kuuluu prätkäjengeihin. Monta kertaa häkki heilunu. Hyvä että plusteken myynyt onecoineja sille se vois tulla hakee rahoja kun homma kaatuu.

Pitää taas kerran mainita asia, kun ei nää lonkero pekat zon muut tajua asiaa. Kukaan ei osta koulutusta vasten tahtoaan. Turha sitä on inistä jälkikäteen vaikka homma ei toimisi. Että te voitte olla yksinkertaista porukkaa. Muroissa yhdelle äiti laittanut paketin nyt suunnittelee rikosilmoituksen tekoa. voi herran jestas. Noita kavereita voisi itseään hieman kakkosnelosella kokeilla. Muistakaa nyt ihan oikeesti jokainen tekee ihan itse päätösen vain ja ainoastaan sinä itse jos sinusta ei ole munaa ottaa riskiä ÄLÄ ota.

Ei taida nyt edellinen puhuja nyt oikein ajatella omaa napaa pidemmälle. Olet siis sitä mieltä että on hyvä olla yhteiskunta jossa jokainen yrittää kusettaa toista sen minkä ehtii. Se on selvä että lailla tuollainen pitää kieltää. Ensinnäkin kusetus ei tuota mitään, siis rahaa vaihtaa omistajaa ja vaihdossa on ilmaa. Miten se yhteiskunta toimisi? Kuka tekisi autot, koneet ja kaiken muun? Nämä kusetukset on yhteiskunnan syöpä. Verrataanpa jos lapsella on tikkari ja aikuinen mies haluaa sen. Hän ottaa sen lapsen kädestä koska on vahvempi ja isompi. Onko tämä ok? Sama juttu on jos on hyvä valehtelemaan ja on jonkun verran älykäs, onko sitten ok huijata sellaista on hyväuskovainen ja tyhmä?

Pitää taas kerran mainita asia, kun ei nää lonkero pekat zon muut tajua asiaa. Kukaan ei osta koulutusta vasten tahtoaan.

",Muistakaa nyt ihan oikeesti jokainen tekee ihan itse päätösen vain ja ainoastaan sinä itse jos sinusta ei ole munaa ottaa riskiä ÄLÄ ota.",

Nämä ovat Petteri sinun kavereita ja sinun tasoisia kavereita Yokimit, Benzit ja Panzit. Asiallista meininkiä kavereilla, kun kirjaavat vittuilu nimillä uusia verkostopaikkoja suosittelulinkkien kautta OneCoin verkostoon. Eikö olekin Petteri hienoo touhua, olet nähtävästi sinäkin nähtävästi mukana näiden pölhöläisten touhuissa, kun sinunkin tekemisiä on seurannut. Suljetussa laitoksessa olisi teidän oikea paikka.

Onhan se tavallaan ymmärrettävää,että tunnekuohu kasvaa, kun rahojen menettäminen odottaa ovella.Petteri Järvisen syyllistäminen tai ",muropoikien", haukkuminen on todella alhaista.Onecoin on totaalinen huijaus ja sen esilletuominen on sallittua kaikin laillisin keinoin!

Kerotkaas nyt onecoinistit, miten voi olla mahdollista että miljardiluokan liikevaihtoa pyörittävän yrityksen järjestelmässä on noin lapsellinen aukko joka mahdollistaa Pentin kiusaamisen?? Mitä muuta takaportteja/aukkoja systeemistä löytyy? Luotatteko että rahanne on turvassa noin alkeellisesti kyhätyssä systeemissä.

Jos jostain oikeasta rahaliikenteen kanssa tekemisissä olevan järjestelmän (BitCoin, veikkaus, webbi casinot. ) löytyisi pienintäkään tietoturva-aukkoon viittaavaa, niin media olis täynnä juttua. Mutta onecoinin tietoturva ongelmat ei tunnu haittaavan coinisteja millään tavalla.

Petteri, tulehan messiin Lontooseen niin otetaan muutama napanderikin paikallisissa pubeissa. Mutta ethän sinä pelokkaana (ja ihan syystäkin) taida uskaltaa lähteä mukaan, sen verran typeriä ja ajattelemattomia tekoja olet jo ehtinyt tekemään esittämiesi ",totuuksien", kanssa. https://www.youtube.com/witness?v=joTnUNLB9ak&,feature=youtu.be

Coinistit syyttää muropoikia ja Petteriä kun Penttiä kiusataan. Miksette syytä OneCoinin paskaa backendiä ja sen tietoturva ongelmaa, HÄ ??

Siinä olet täysin oikeassa, että kun on liikenteessä samanlaisia pölhöläisiä kuin sinä niin ihmiset todellakin tarvitsevat suojaa sinunlaisiltasi tuholaisilta, tuhotoimissahan sinä näytät olevan ja tukevan myös toisten tuhoamista.

Kolumbia liittyi onecoinista virallisesti varoittavien maiden joukkoon!

No Petteri, miksi sinäkin suodatat viestejä, OSUIKO ÄSKEINEN KIRJOITUS PETTERI ARKAAN PAIKKAAN? Vastaus klo 8.53 viestiin. Mikä tietoturvaongelma on suosittelijalinkki, jos ihmiset ovat liikkeellä toisia tuhoavilla päämäärillä niin kuin sinä, miten sinunlaisia tuhoavia ihmisiä kohtaan pitäisi suojautua ja onko suojautuminen oikeasti mahdollista sinunlaisiasi tuholaisia vastaan?

Sinänsä hauskaa, että tämän blogin juuri tämä aihe kerää näin valtavan kommnentoinnin!

Sebastian Greenwood, olikos tällä Onecoinin perustajalla muita huijausfirmoja kuin,Unaico,Sitetalk,Loopium,Bigcoin. Erittäin luotettava bisnesmies!

No Petteri, miksi sinäkin suodatat viestejä

Todella hyvin kirjoitettu tuo viimeisin kirjoitus, kiitos siitä. Ketä Petteri, Murolaiset sekä muut Petterin apurit ovat oikeasti ",suojelemsssa", (vahingosssa varmaan kylläkin, näin luulen)? Todellisia ison rahan pyörittäjiä, niitä tahoja jotka haluavat pitää ",tavalliset", ihmiset pelokkaina ja velkaisessa talouspaineessa köyhinä muurahaisina sekä kirppuina. Petteri ja kumppanit eivät vain tajua sitä, että kenen eduksi he oikeasti pelaavat (menossa on iso maailman laajuinen kansakunnat upottava talouspeli) suorittaessaan näitä tuhoavia toimintojaan. Olisi tarpeellista ymmärtää hieman sitä, että kuka/ketkä tätä maapallon talouspeliä pyörittää ja dominoi ja millä tavalla heidän isoa peliä autetaan, vaikkei olisi oikeasti tarkoituskaan auttaa. Nykyiset ison talouspelin pyörittäjät (FIAT-rahaa hallinnoivat tahot) ovat saattamassa kansakunnat lopulliseen talousahdinkoon julmetun suuruisilla velkasysteemeillään, se on ihan 100 varma asia se. Tätähän ison rahan pyörittäjät juuri haluavatkin eli sitä, että saadaan muurahaiset ja kirput tappalemaan keskenään ja tuhoamaan toinen toisensa. Ison rhan pyörittäjäthän eivät halua sitä, että markkinoille tulisi yhtään kiljailijaa millään uudella innovatiivisella konseptilla, joka voisi olla pienikään uhka niillä sektoreilla joissa he itse toimivat (esim. rahan sektori). Tämän asian ymmärtämiseen tarvitaan vain oikeaa tietoa, ei niinkään suurta järkeä. Pitää vain tietää elämästä ja ihmisistä, jotta voi tehdä erinäisistä asioista oikeita johtopäätöksiä.

",No Petteri, miksi sinäkin suodatat viestejä, OSUIKO ÄSKEINEN KIRJOITUS PETTERI ARKAAN PAIKKAAN? Vastaus klo 8.53 viestiin. Mikä tietoturvaongelma on suosittelijalinkki, jos ihmiset ovat liikkeellä toisia tuhoavilla päämäärillä niin kuin sinä, miten sinunlaisia tuhoavia ihmisiä kohtaan pitäisi suojautua ja onko suojautuminen oikeasti mahdollista sinunlaisiasi tuholaisia vastaan? ",

Ison rhan pyörittäjäthän eivät halua sitä, että markkinoille tulisi yhtään kiljailijaa millään uudella innovatiivisella konseptilla, joka voisi olla pienikään uhka niillä sektoreilla joissa he itse toimivat (esim. rahan sektori).

Ja se järki sinulta Petteri valitettavasti juuri puuttuu kokonaan. Apinoit vain sinut pauloihinsa saaneita Bitcoin fanaatikkoja.

Juuri sen takia Bitcoin on tällä hetkellä sallitumpi yleisessä hyväksynnässä, että kuten on jo nähtykin, Bitcoineja on todella helppo hukata sekä kadottaa ja niitä on myös helppo kerätä hölmöileviltä ihmisiltä pois. Näinhän on jo tapahtunutkin, kun pörssejä on ratsattu sekä yksittäisiä ihmisiäkin, koska ovat rahoittaneet laittomia asioita Bitcoineillaan.

Bitcoineja on todella helppo hukata sekä kadottaa ja niitä on myös helppo kerätä hölmöileviltä ihmisiltä pois.

Kyllä OneCoinia voi kritisoida aivan hyvin, vaikka ei olisikaan Bitcoin-porukoissa. Itse pidän Bitcoinia epäterveenä ilmiönä, mutta se on kuitenkin kryptovaluuttana olemassa. OneCoinin todellisuus kryptovaluuttana on annettujen näyttöjen perusteella toistaiseksi samassa osastossa kuin WinCapitan käymä valuuttakauppa tai jääkaappini takana asustava vaaleanpunainen yksisarvinen.

Jokaista valuuttaa voi käyttää laittomuuksiin. Suurimpana niistä dollari. Oncoinissa on edes hitunen vaara jäädä kiinni, koska siinä on kyc tunnistus. Juu toki vielä sillä ei voi ostaa käytännössä mitään, mutta eiköhän se aika vielä joku päivä tule.

No miksei yhtiö sitten tarjoa suojaa.. ilmeisesti ei ole tarvetta panostaa tietojärjestelmään kun riittävän hyvin tuokin viritys uppoaa tunkeille

Voin näin IT-alan ammattilaisena sanoa, että tuo OneCoinin backend on tasoltaan luokkaa AMK 1. vuoden opiskelijan räpellys, tietoturvaan ei olla panostettu juurikaan.

Jos tuolla backendissä olis jotain arvokasta niin hakkerit olis kyllä tuonne jo hyökänny ajat sitten. No mitä voimme tästä päätellä.. OneCoinilla ei ole mitään kiinnostavaa arvoa.. Näin se vaandel on Poijjaat..

Huomaatteko että Petteri ja monet esittää epäilyjä ja kysymyksiä onecoinista, se puolestapuhujat vastaavat haukkumalla Petteriä. Tämä kertoo kaiken oleellisen pyramidin sisällöstä.

Hyvää viikonloppua kaikille, asiatonta ja asiallistakin asiaa esittäville. Syntyipähän tällekin päivälle ",keskustelua",, vaikkei kinastelua ja vittuilua oikeasti sellaiseksi voi kutsuakaan (tästäkin ollaan varmaan täysin eri mieltä:)). Kaikki haluavat vaandel olla oikeassa, kukapa ei haluaisi niiden asioiden vuoksi joiden kanssa on tekemisissä ja rakentamassa. Bitcoinin suurin asiahan on varmaan se blockchain teknologia, sen toteuttamistavan isommat yleistymisen suunnat ja sektorit nähdään sitten lähitulevaisuudessa. Jääkö Bitcoin nyt sitten ainoaksi ja oikeaksi kryptovaluutaksi (tähän todetaan varmasti, että ei se ainakaan tule olemaan huijaus-pyramidi OneCoinikaan), epäilen kyllä sitä suuresti ja vahvasti että Bitcoin jäisi ainoaksi ja menestyneimmäksi kryptovaluutaksi, mutta aikahan sen voi vain näyttää.

No Petterihän on ihkis:)

",Uskon, että jokin digitaalinen raha tulee olemaan vielä iso juttu. Plus ole vakuuttunut, että se on bitcoin.", -Mikko Hyppönen-

On jännää että miljardi luokan yrityksen puolesta puhujat pelkäävät mitä pieni foorummi , muro ja kaveri Suomesta kirjoittaa. Oikeassa yrityksessä tulisi firmalta viesti, anteeksi että meidän maanjohtaja antoi väärä tietoa(30%), ja hän saisi kenkää.

Tyäytyy antaa kehut Pohjalaiselle ja Ilkalle rohkeudesta varoittaa ihmisiä OneCoin PONZI HUIJAUKSESTA. Herätys hesari/iltalehti ja kumppanit.

Missä on se päätös ponzi-huijauksesta, esitäppä vaikka se nyt ensimmäiseksi, kiitos.

",On jännää että miljardi luokan yrityksen puolesta puhujat pelkäävät mitä pieni foorummi , muro ja kaveri Suomesta kirjoittaa. Oikeassa yrityksessä tulisi firmalta viesti, anteeksi että meidän maanjohtaja antoi väärä tietoa(30%), ja hän saisi kenkää.",

Suomalainen media ja ylipäätään suomalaiset ovat kautta aikain tuominneet kaiken uuden aina heti huijaukseksi ilman tutkintaa. On se niin hienoa, että lytätään heti vaikka toiminta ei olisi edes juuri alkanut. Muissa maissa tuntuu olevat hieman eri käytäntö huudellaan vasta sitten jos jotain löytyy. Suomessa saman tien ilman tutkintaa tää on pakko olla huijaus ja valitettavasti joukossa tyhmyys tiivistyy ja sen jälkeen kaikki huutaa samaa vaikka eivät tiedä asiasta mitään. Iso hatun nosto kuiten ihmisille, jotka uskoo ja jaksaa kannustaa uusia tuulia. Totta kai joukkoon mahtuu aina myös huonoja yrityksiä. Ei kaikki menesty eikä aina ole kyse siitä että yritys/tuote olisi ollut huijaus. Joittenkin asioden /tuotteiden aika ei ole vain juuri silloin.

Just pelattiin tämä kortti nyt sitten. Miksi että voi niinkuin järkevästi vastata kysymyksiin mitä ihmisillä on. Tämähän huutaa ponzia kun ei saa minkäänlaista järkevää vastausta. Nämä onecoinistien argumentit on nämä samat:

-Petteri on Bitcoin fani siksi haluaa kaataa tämän.

-Jos ei uskalla investoida ei voi voittaa.

-Sitten vuoden päästä näette.

-Mitä se on teiltä poissa jos mij huijataan ihmisiä.

-Karavaani kulkee ja koirat haukkuu.

-Kukaan ei uskonut firmaan X kun se aloitettiin kattokaa nyt.

-Me myydä koulutusta

Omaa järkeä saa käyttää. Yhteenkään epäkohtaan ei teiltä löydy vastausta..

Perustelkaa coinistit miksi onecoin ei olisi pyramidihuijaus..

Koittakaa keksiä edes yksi järkevä perustelu..

",On jännää että miljardi luokan yrityksen puolesta puhujat pelkäävät mitä pieni foorummi , muro ja kaveri Suomesta kirjoittaa. Oikeassa yrityksessä tulisi firmalta viesti, anteeksi että meidän maanjohtaja antoi väärä tietoa(30%), ja hän saisi kenkää.",

Siinä ei tietenkään ole mitään epäilyttävää, että miljardiyrityksen tiedotus hoidetaan näin. 😀

Zinzino, ",uusi", verkostohuijaus? Esitutkinta käynnissä

Samat muropojat huutelee yli 900 sivun verran samaa paskaa zinzinosta, kun mitä huutelevat nyt onecoinista. Teidän elämän tehtävä on vain ja ainoastaan sortaa tosia, kun olette itse niin heikkoja. Niitä onecoin tilaisuuksia järjästetään ympäri suomea. Menkää sinne, mutta ei ne voi nähdä mun finnisen naaman plus voi mennä ihmisten ilmoille. Hah hah. Te ette uskalla mennä aidosti kysymään asioita vaandel tukeudutte tänne anonyymi palstan taakse. Itse useassa tilaisuudessa olen käynyt. täällä on turha kertoa mitään järjellistä tää on pelkkä paskan jauhanta palsta. Eipäs juupas.

Perustelkaa nyt miksi zinzino on ponzi ja pyramidihuijaus, kun se pörssissä ja menestyy?? Te oletta varmaan vieläkin sitä mieltä vai?

Tyypillistä, käännetään keskustelu toisaalle.. vastaa miksi onecoin ei olisi pyramidi ponzi

Niitä onecoin tilaisuuksia järjästetään ympäri suomea.

Olen katsonut valehtelematta yli 20 videota tilaisuuksista (Wahlroos,Parhiala,Vuorinen,Greenwood) jne.Eikä minua saisi ikinä ostamaan onecoinin ideaa wielerbaan.

Miksikö onecoin ei ole pymamidi/ponzi. Mielestäni suomessa se on laitonta ja KRP tutki asiaa jo vuonna 2015 ja ei löytänyt mitään, minkä takia pitäisi aloittaa esitutkintaa. Huomautti vain asiaa tutkitaan edelleen ja palataan asiaan mikäli uutta ilmenee eipä ole vielä palannut asiaan. Olisi varmaan jo tuominnut onecoinin laittomaksi mikäli olisi jotain ollut. Eiköstä juu? Kerta sinun mielestä se nyt onkin pyramidi kerro, missä kohtaa KRP teki virheen ja tee siitä rikosilmoitus. KRP toimi väärin tuomitsematta jättäminen.

Petteri, kavereilta voi kysellä missäkö onecoin tilaisuuksia on. Ai niin, mutta eihän sulla ole kavereita buahhh.hih hih. Heide, mutta lontoon eventtiin voi ostaa vielä lippuja menet vain sieltä oman backofficen kautta ja ostat liput. Näät Rujan, Parhialan ja Sebastianin ja monen muun, joilta voit kysellä asioita. Ja eikös se bulgarian toimistokin ole auki.

Aloitetaanpa helpolla. Matti haluaa ostaa Pekalta Two kpl onecoinia miten hän sen tekee? Vastaus tähän on sitten vuoden päästä kun. jne. Jatkokysymys koska onecoineja on kuitenkin myyty kuka on ne ostanut?

Onecoinilaisten ainut puollustus on, että krp tutki ja ei löytänyt mitään laitonta. Jotenkin coinilaisen mieli vääntää tuon lausunnon positiiviseksi asiaksi ja olen kuullut että sitä käytetään värväystilaisuuksissakin argumenttinä liittymusen puolesta. KRP sanoo lausunnossaan, että sillä ei ole vielä tarpeeksi materiaalia esitutkinnan aloittamiseem ja kehottaa erityiseen varovaisuuteen tämänkaltaisten himmelien kanssa. Pitäskö KRPn muotoilla tuo lausunto sellaiseen muotoon, että sen ymmärtäisi jopa coinismiinkin taipuvainen kansanosa.. niin ja vastaa vielä miksi onecoin ei olisi pyramidihuijaus ja KRP kortti ei kelpaa vastaukseksi..

Täälläpä ollaan ärhäkkäinä, kissa hiiri leikki jatkuu loputtomiin:)

Eihän tässä farssissa hierrä mikään muu niin paljon, kuin toteutus verkostomarkkinoinnilla.Verkostomarkkinointi on korkea aika kieltää lailla!

Matti laittaa onecoinin facebookin kuvan alle kommentin johon pekka vastaa privatena

Eli kun Matti haluaa ostaa maitopurkin, hän laittaa facebookissa jollekin viestiä ja ostaa häneltä onecoin tilin, sitten hän ostaa mastercardin (100e) ja siirtää sinne rahaa (zoogmoeder 5e/3%), sitten hän menee kauppaan ja ostaa maitopurkin (1e) ja maksaa maksamisesta (minteken Four.5e/3%).

Kyllä tulee maitopurkille hintaa.

Tämä ei nyt ole ihan pikku juttu, 20 000 jäsentä suomesta. Jos arvioidaan että keskimääräinen ",sioitus", on 500€,, lopullinen summa Ten 000 000€, Luku voi olla suurempikin? Luulisi herätyskellojen soivan. Mitä nää taunot oikien miettii, miten perustelevat sukulaisilleen? Tää kusetus ei vaandel mahdu mun päähän, ei mietenkään. Voisiko joku coinari valaista asiaa? Vastaa Tommi.Miten minusta tulee miljonääri? Mun excell taulukko kertoo ettei tuo ole mahdollista. This gargles! Varoituksen sana!! Älkää ikinä, milloinkaan, uskoko verkostokoijaria.

Onecoin on jopa wincapitaa huonommin tehty huijaus. Silti apinat tunkee rahaa mustalais rutjalkeen taskuun.

Ja edelläänkään ei järkevää lausetta koinistien suunnalta. No ei ole yllätys..

Odota vaandel kohta tulee, karavaani kulkee jne tai odottakkaa vuoden päästä. Ei ole vielä tullut vastausta kuka ostaa ne coinit. Minä tiedän kuka ne ostaa mutta haluan jonkun puolestapuhujan vastauksen. Ja myös selityksen miten se käytännössä tehdään.

Näin ulkopuolisena seuraajana pistää silmään se että ns. vastustajat jollakin lailla perustelevat kommenttejaan ja niiden eteen on tehty taustatyötä ja ne ovat todellakin perusteltuja kuten esim. Petteri Järvisen kirjoitukset.

Voi hyvänen aika jos ei ihmisellä hälytyskellot soi kun youtubettaa/googlettaa OneCoinin Parhialaa, Wahlroosia, tai Vuorista, niin täytyy olla melkoisen sokea.

Onecoinin puolustajat eivät googlettele tai muutenkaan etsi tietoa ",tuotteestaan",.He uskovat sokeasti värvääjiä niin livenä kuin videoilta.Heitä ei kiinnosta itse tuote vaandel herkkäuskoisilta saadut eurotuotot!

Kennen Labinelta huippu uutinen Kanadalaisille youtube videollaan.Nyt voit ostaa Bitcoineilla onecoin opetuspaketteja!Huh, huh Bitcoineja omistavalle opetuspaketteja.Kaverihan on ihan hörhö!

Onecoinistit ovat väittäneet,että Bitcoineja voi käyttää rikolliseen toimintaan.Sehän on totta niillä voi ostaa onecoineja!

Tänään Kiinan Harbinissa onecoin grand ceremony 50 000 katsomopaikan stadionilla!Sorry sehän kiellettiin viranomaisten toimesta,vai kiellettiinkö?

Kuka ostaa onecoin kolikot juu plus tiedä, mutta kyllä ne kaupaksi on mennyt. verkostoa plusteken ole rakentanut eli minulla on vain se oma paikka jolta niitä kolikoita olen pörssissä myynyt. Kysytte kuka ne ostaa plus tiedä ehkä toinen coinisti ruja kuka vaandel. Ihan sama kysymys teille kuka ne teidän bitcoinit ostaa sieltä pörssistä ette tekään sitä tiedä ne vaandel menee kaupaksi tai pörssi osakkeet yleensä ne vaandel menee kaupaksi. Mulle riittää kun saan niitä kolikoitani myytyä.

", Ihan sama kysymys teille kuka ne teidän bitcoinit ostaa sieltä pörssistä ette tekään sitä tiedä ne vaandel menee kaupaksi tai pörssi osakkeet yleensä ne vaandel menee kaupaksi. Mulle riittää kun saan niitä kolikoitani myytyä.",

No komments. T, maaorava karikatyyripituushuijaaja Tommi Vuorinen

Jännä että ei kiinnosta kuka ostaa ne coinit. Luulisi jo tyhmemmäkin ymmmärtävän että Ruja ostaa ne sen verran mitä tulee rahaa sisään. Ihan jotta annetaan kuva siitä että niitä saa myytyä. Ja joo jos on ollu aikaisin mukana niin on varmaan saanut omat takaisin. Tämä tuntuu olevan ok, eipå arvosteta paljon sitä että on kavereita, ollaan vaandel kavereita että voidaan hyötyä niistä. Onneksi mulla ei ole läheisiä kavereita jotka vaandel yrittävät kusetta jotta saisivat 200-500€,.

Kuka ostaa onecoin kolikot juu plusteken tiedä, mutta kyllä ne kaupaksi on mennyt.

Luonnollisesti yksityisyyteen piirissä olevat tiedot voit mustata (tilinumerot yms).

Tarkennus edelliseen, että pelkkä kolikon myynti pörssissä ei vielä mitään todista ja sen takia pyysinkin kuvaa tiliotteesta. Rahojen kotiuttaminenhan maksaa 15e / kerta joten yhtä tai kahta kolikkoa tuskin kannattaa lähteä myymään tuolla kotiutushinnalla. Kuten tiedämme, kolikoiden myynti on myös aika takkuista puuhaa ja myyntitoimeksiannoista vain pieni osa menee yleensä läpi. Lopputulema on siis se, että joko maksat rujalle, että saat rahasi tilille niistä muutamasta kolikosta joiden myynti on ehkä onnistunut tai pyörittelet niitä siellä pörssissä (niin kauan kun pyramidi on pystyssä) ja odottelet, että isompi määrä myyntitoimeksiantoja menee läpi, jotta saat niin paljon kolikoita myytyä, että kotiuttaminen on kannattavaa.

Jatkoa edelliseen Sebastianin kommenttiin:

-Edellinen huomioiden: luottaisitko tuollaisen firman hoitoon raha-asiasi?

Kuule sebastian ja zon muut tankkerit. Teitä vituttaa niin paljon kun minä saan rahani ulos. ota printscreen tiliotteestasi voi herra jumala sentään miksi?? Ota vaandel omasta bitcoin tilistäsi kopio ja laita kaikki sossutulosikin tänne. Voi vittu mitä puupäitä te olette. Kuten sanottu mulle riittä, että saan pörssissä myytyä ja saan muuten vielä tuloutettua ihan omalle tilille näitä monopolirahoja. Se on vaandel kumma miten ne monopolirahat sitten kuiten käy kaupassa. Selittäkääpä se miten se voipi olla mahdollista.

",Kuule sebastian ja zon muut tankkerit. Teitä vituttaa niin paljon kun minä saan rahani ulos. ota printscreen tiliotteestasi voi herra jumala sentään miksi?? Ota vaandel omasta bitcoin tilistäsi kopio ja laita kaikki sossutulosikin tänne. Voi vittu mitä puupäitä te olette. Kuten sanottu mulle riittä, että saan pörssissä myytyä ja saan muuten vielä tuloutettua ihan omalle tilille näitä monopolirahoja. Se on vaandel kumma miten ne monopolirahat sitten kuiten käy kaupassa. Selittäkääpä se miten se voipi olla mahdollista.",

",Kuule sebastian ja zon muut tankkerit. Teitä vituttaa niin paljon kun minä saan rahani ulos. ota printscreen tiliotteestasi voi herra jumala sentään miksi??",

Osuit naulan kantaan. Teitä vituttaa, koska ette saa todisteita minua ei.Lainatakseni teidän kommenttia otan aina popparit esiin kun tulen lukemaan näitä.Lol.Minua ei haittaa,että puheeni on pelkkää sanahelinää: Ne on minulle viihdettä, kun huomaan miten teitä keittää koko asia 🙂

-Edellinen huomioiden: luottaisitko tuollaisen firman hoitoon raha-asiasi?

Kuka tässä on antanut firmalle asiakseen hoitaa zon raha-asiota?? Olet kyllä melkoinen puupää jos sä tommosia lauot. Opsporen ja ostan koulutusta niin sinä luulet, että se on sitä että firma hoitaa minun raha-asiat jatkossa huh huh.

Blogger Sebastian Tankkeri sanoi.

1. On todisteita myynnistä sekä kotiutuksesta.

Two Tarkka tietoa plusteken voi antaa, koska plus ole onecoinin työtekijä. Kehottaisin ottamaan yhteyttä suoraan onecoiniin.

Trio.Kts. edellinen vastaus.

Four.Kts. edellinen vastaus.

Five.Kts. edellinen vastaus.

Yksittäisen ihmisen spkelulaatiolla /mielipiteellä ei ole arvoa tällaisessa keskustelussa. Plus ole suostunut kommentoimaan edes wolkkarin pakokaasu päästö huijauksistakaan vaikka moni on niistä kysynyt suolipalstoilla. Minulla on niihin omat aavistukset kylläkin. Mielestäni tällaisiin kysymyksiin on vain yhtiöllä oikeat vastaukset kaikki muu on täyttä panettelua sekä tiedon vääristämistä.

Asiallisia vastauksia tähän loppuun.

1. On todisteita myynnistä sekä kotiutuksesta.

Two Tarkka tietoa plusteken voi antaa, koska plus ole onecoinin työtekijä. Kehottaisin ottamaan yhteyttä suoraan onecoiniin.

Trio.Kts. edellinen vastaus.

Four.Kts. edellinen vastaus.

Five.Kts. edellinen vastaus.

Yksittäisen ihmisen spkelulaatiolla /mielipiteellä ei ole arvoa tällaisessa keskustelussa. Plus ole suostunut kommentoimaan edes wolkkarin pakokaasu päästö huijauksistakaan vaikka moni on niistä kysynyt suolipalstoilla. Minulla on niihin omat aavistukset kylläkin. Mielestäni tällaisiin kysymyksiin on vain yhtiöllä oikeat vastaukset kaikki muu on täyttä panettelua sekä tiedon vääristämistä.

",Opsporen ja ostan koulutusta niin sinä luulet, että se on sitä että firma hoitaa minun raha-asiat jatkossa huh huh.",

Näyttää siltä, että nämä tälle blogille kirjoittelevat coinistit, eivät ole tutustuneet firman taustatietoihin lainkaan.Ovat uskoneet värvääjää varauksitta.Todella tyhmää ja alokasmaista!

Ruja ja muut yhtiön johtoon kuuluvat henkilöt on tavattu useampaan kertaan henkilökohtaisesti ja juteltu halki poikki pinoon kaikki mahdolliset asiat heidän kanssaan. Älä sinä siellä siis jauha täyttä reclame paskaasi.

Nyt löytyikin ihminen, joka on todellakin tavannut onecoinin johtoon kuuluvat henkilöt.Voisitko kertoa meille liittyykö heidän taustoihinsa mitään epäselvyyksiä, vai ovatko he puhtoisia pulmusia?

Ruja ja muut yhtiön johtoon kuuluvat henkilöt on tavattu useampaan kertaan henkilökohtaisesti ja juteltu halki poikki pinoon kaikki mahdolliset asiat heidän kanssaan. Älä sinä siellä siis jauha täyttä reclame paskaasi.

",Ruja ja muut yhtiön johtoon kuuluvat henkilöt on tavattu useampaan kertaan henkilökohtaisesti ja juteltu halki poikki pinoon kaikki mahdolliset asiat heidän kanssaan ja koko sakki todettu huijareiksi.",

Lopettakaa nyt tuo tyhjän jauhaminen. Ihan turhaa ajan hukkaa, kun ette asioista mitään tiedä. Kauppapaikka on jo valmis. Julkaisu on minä hetkenä tahansa.

Yleisön pitää antaa vähän odottaa, jotta innostus kasvaa jättimäisen suureksi. Vähän kuin rokkikonserteissa.

",Lopettakaa nyt tuo tyhjän jauhaminen. Ihan turhaa ajan hukkaa, kun ette asioista mitään tiedä. Kauppapaikka on jo valmis. Julkaisu on minä hetkenä tahansa.

Yleisön pitää antaa vähän odottaa, jotta innostus kasvaa jättimäisen suureksi. Vähän kuin rokkikonserteissa.

Älä huoli kyllä niitä sivuja seurataan jatkuvasti.Lontoon eventissä 11.Five.2016 pitäisi tulla niitä järisyttäviä uutisia.

Sinäkin olet näköjään tämän ",tyhjänpäiväisen blogin", seuraaja.

Se että RKP ei ole tuominnut OneCoinia laittomaksi ei tarkoita etteikö se olisi kusetus. OneCoin sanojensa mukaan myy koulutusta, eikä mikään estä minua esimerkiksi luomasta pdf-tekstiä keksimästäni aiheesta ja myymästä sitä 100€,, 500€, tai vaikka Ten,000 €, hintaan.. Ei se ole tyhmä joka pyytää vaandel se joka maksaa! Täytyy olla todella vajakki jos lähtee tähän mukaan luullen että kyseessä on joku oikeasti toimiva valuutta. Ihan pelkästään katsomalla ketkä toimivat tämän yhtiön nokkamiehinä voi päätellä ettei tässä ole kaikki puhtaat jauhot pussissa. Mukana on vanhoja verkostokoijareita (esim. Wahlroos), BigCoinin naftaliinista kaivetut Ruja ja Greenwood, Steinkellerin veljeksetkin ovat myös ehtineet pyörittää jonkinlaista kusetusta jne. Maajohtaja Vuorinen, ex-karikatyyritaiteilija, nykyinen kryptovaluutta-asiantuntija. Jep jep. Koulutus ja infotilaisuudet pidetään Alfabet:n kokoustiloissa ja paikalle raahataan ",finanssiasiantuntijoita",. Ovat onneksi itsekkin tajunneet laittaa lainausmerkit, heh! Minulla on teoria OneCoinisteista ja se on seuraavanlainen: coinistit voi jakaa kolmeen leiriin:

Two) Onecoiniin sijoittanut, joka tasan tarkkaan tietää kyseessä olevan kusetus, mutta kokeilee josko saisi jotain ponzista ullos.

Trio) Onecoiniin sijoittanut sinisilmäinen joka luulee kyseessä olevan kryptovaluutta ja tekevänsä rahaa.

1) Henkilöt kuten Wahlroos ja Parhiala, jotka saavt palkkaa euroina OneCoinin tunkituksesta. Tekevät tätä työkseen eivätkä ole sijoittaneet. Wahlroos tasan varmasti tietää kyseessä olevan kusetus, Parhiala vaikuttaa suhteellisen väsyneeltä ja luulen että hän ei välttämättä edes tiedä kyseessä olevan huijaus.

Two) Onecoiniin sijoittanut, joka tasan tarkkaan tietää kyseessä olevan kusetus, mutta kokeilee josko saisi jotain ponzista ullos.

Trio) Onecoiniin sijoittanut sinisilmäinen joka luulee kyseessä olevan kryptovaluutta ja tekevänsä rahaa.

Parhiala ja muut ns. top-miehet ja -naiset eri maissa tietävät kyllä mistä on kyse, siitä ei ole epäilystäkään. Alemman tason henkilöillä ei samaa tietoa ole joten he ovat zoen****tuja niin kuin alalinjakin.

",Kolmen tason vertailusi kyllä ontuu pahemman kerran. Miksi täysjärkinen ja systeemin ponziksi tunnistava ja tietävä henkilö sijoittaisi onecoiniin yhtään mitään, kun lähes varmuudella tietää menetävänsä rahat. Sijoitusmaailmassa voi ottaa ihan kannattaviakin riskejä mutta ponziin osallistuminen tuskin sellainen on. Tosiasiat tietävä ei huvikseen mukaan lähde ellei sitten massia ole niin paljon, ettei sillä enää ole merkitystä häviääkö koko summan.",

Plus usko että ontuu. Monet OneCoin puolustustajista perustelevat liittymisensä nimenomaan sillä että vaikka kyseessä olisikon huijaus heidän agendallaan on vain tarkoitus koittaa tahkota rahaa pyramidin kasvaessa. Top ylälinjalaiset ja aikaisin liittyneet tyypillisesti ovat niitä tienaajia ja loput myöhemmin liittyneet saavat vain koiranmakkaraa – jos sitäkään!

Olen tuon kolmijaon tekijä ja mielestäni kategorisointi ei onni. Kuten ylläolevasta vastauksestakin käy ilmi niin viittasin nimenomaan Wincapitan tapaukseen jossa oli porukkaa mukana joka tasan tarkkaan tiesi että kyseessä on ponzi/pyramidi mutta sijoitti silti. Ja plusteken todellakaan sano että henkilöt jotka tietäisivät Onecoinin olevan ponzi ja silti sijoittavan olisivat niitä penaalin terävimpiä kyniä. Varmasti aivan yhtä yksinkertaisia kuin sinisilmäisestikkin sijoittavat coinistit.

",Plusteken ole tuon kolmijaon tekijä, mutta WinCapitan tapauksessa oli henkilöitä (esim. ex-puolustusministeri), jotka olivat päätelleet kyseessä olevan pyramidin tai ponzin, joka tulee romahtamaan.",

Aargauer Zeitung sveitsissä 24.Four.2016 kirjoittaa.Sveitsiläiset asiantuntijat pitävät onecoinia pyramidi huijauksena!

Itseä kiinnostaa eniten se, että miksi KUKAAN TAI YKSIKÄÄN ihminen ostaisi coini pörssistä kolikkoakaan nykyisellä markkina-arvolla, kun niitä saa monta kertaa halvemmalla ostaessa koulutuspaketin? Mielestäni tämä kertoo koko kupletin juonen näille hurahteneille Onecoin ihmisille. Kyllä saa taas hävetä Suomalaisten puolesta.

. ostaisi coini pörssistä kolikkoakaan nykyisellä markkina-arvolla, kun niitä saa monta kertaa halvemmalla ostaessa koulutuspaketin?

Coinistien uskonnollista hurmoksellisuutta seuratessa on jäänyt mietityttämään virallisen FB-sivuston tykkääjien vähäisyys: vain runsas 40 000 tykkääjää. Miljardiluokan bisnes?

",Coinistien uskonnollista hurmoksellisuutta seuratessa on jäänyt mietityttämään virallisen FB-sivuston tykkääjien vähäisyys: vain runsas 40 000 tykkääjää. Miljardiluokan bisnes?",

Onecoinin facebook toiminnassa, kuin kaikessa muussakin toiminnassa on enemmän korjattavaa kuin kehuttavaa.Kaikki negatiiviset kommentit poistetaan heti, ettei bisnes kärsisi!

Tässä tänne todellisen positiivisuuden tyyssijaankin: http://probusinesschannelusa.com/the-new-currency-show-episode-002/

Anonyymi Anonyymi sanoi.

Onecoinin facebook toiminnassa, kuin kaikessa muussakin toiminnassa on enemmän korjattavaa kuin kehuttavaa.Kaikki negatiiviset kommentit poistetaan heti, ettei bisnes kärsisi!

Sebastian OneCoinilaisten ",kuohitsemisen suosittelija", Mäki zogenoemde Sebastian Tankkeri, Koirat haukkuuja karavaani kulkee:)

",Tässä tänne todellisen positiivisuuden tyyssijaankin: http://probusinesschannelusa.com/the-new-currency-show-episode-002/",

Taas tuli valitettavan hyvin ilmi, että onecoinin puolestapuhujat siirtyvät heti solvauksen puolelle kun tietämys asioista loppuu. No, sama se. Itsepähän olette puolenne valinneet.

Mustaa propagandaa (halventavia ja pahoja lausuntoja sekä ajatuksia asiasta tai henkilöstä jota vastaan hyökätään) käytetään, jotta saataisiin tuhottua maine ja yleisön luottamus henkilöihin, yrityksiin tai valtioihin. Sokea reetakin näkee, että tästä on kysymys, kun tämänkin blogin touhottajat saarnaavat mustaa propagandaa suu vaahdossa OneCoin huijauspyramidista. Niin kuin täällä joku totesi jo aikaisemminkin, nyt rakennetaankin ja markkinoidaan OneCoin konseptia varmasti, koska ymmärretään tuon mustan propagandan perimmäinen tarkoitusperä (TUHOA MAINE JA IHMISTEN LUOTTAMUS HYÖKÄTTÄVÄÄ ASIAA TAI HENKILÖÄ’ KOHTAAN!).

",Niin kuin täällä joku totesi jo aikaisemminkin, nyt rakennetaankin ja markkinoidaan OneCoin konseptia varmasti, koska ymmärretään tuon mustan propagandan perimmäinen tarkoitusperä (TUHOA MAINE JA IHMISTEN LUOTTAMUS HYÖKÄTTÄVÄÄ ASIAA TAI HENKILÖÄ’ KOHTAAN!).",

Tehän olette kuin entisajan vanhat akat, jotka harrastivat ilkeämielistä ja valheellista juoruilua ja jotka laitettiin lopulta jalkapuuhun, olette siis nykyaikaisia amisakkoja:)

",Tehän olette kuin entisajan vanhat akat, jotka harrastivat ilkeämielistä ja valheellista juoruilua ja jotka laitettiin lopulta jalkapuuhun, olette siis nykyaikaisia amisakkoja:)",

Kuukkeli on viisas lintu eli kysy kuukkelilta,nuo kaikki edellämainitut asiat löytyvät googlettamalla.Tom McMurrain on huono esimerkki onecoin ilosanoman esittelijäksi!

Bitstamp (Bitcoin)-pörssi sai toimiluvn EU:n alueelle:

Miten toi edellinen viesti liittyi koko ketjun aiheeseen? No, eipä juuri mitenkään.

Tämä linkki taasen mahdollisesti liittyy edelliseen viestiin:

Joku tuolla höpötti maksaneensa Onecoineilla jotain?! Uskon kun näen kuitin tapahtumasta.

OneCoinille piti tulla Ernst&,Youthful auditointi.

Sitten peruttiin puheita ja olikin tulossa ",Ernst&,Youthful – tasoinen", auditointi.

Sitten kerrotaan että auditoinnin tekee Semper Fortis.

Sitten taas vähän korjataan ja sanotaan että auditoinnin tekee SF Bulgaria.

Ja kohta säädetään lisää ja auditoinnin tekee (yksi. ) SF-Bulgarian _ENTINEN_ työntekijä oman firmansa ",S-Systems", nimissä. Kyseinen firma on rekisteröity kerrostalo-osoitteeseen ja nettisivut ovat samalla serverillä OneCoin.eu:n kanssa.

OneCoinin ",arvo", tuntuu jämähtäneen paikalleen. Xcoinx-sivulla ilmoitettu ",kurssi", nousi 17.Three. arvoon Five,64 ja siellä se on edelleen (käväisi välillä Five,66). Ajatteleeko yhtiö, että tokenien splitin jälkeen OC-kurssia ei tarvitse nostaa vähään aikaan?

Petterin mainostajat sivuilla vaandel kasvaa, aikamoinen markkinamies �,�,

Katos vaandel, joku huomattavasti nuorempi nimikaima on ",kunnostautunut",.

Koirat haukkuu ja karavaani kulkee, tää on sit super hupiblogi, juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs juupas eipäs:)

Enemmän täältä totuuksia löytyy, kuin onecoinin sivuilta tai coinistien kommenteista!

Onecoin voisi julistaa kilpailun hupaisimmasta johdon nimikkeestä: Voorzitter, Global Master Distributor, Diamond Top Leader, EU Ambassador, Global Ambassodor, Chief Leadership Officer, Top Leader ja Maahohtaja ovat jo käytössä.

Tuolta klo 8.37 linkistä löytyy kaikki tarvittava tieto onecoinista.Omistajat taustoineen on hyvin dokumentoitu.",Dr.",Rujan isäkin esitellään, sekä kuvallisesti että ",ansioistaan",.Sebastian Greenwoodkin esitellään seikkaperäisesti.Kannattaa lukea tarkkaan!

Kymmenien tuhansien kauppapaikkojen väitetty avautuminen aivan lähitulevaisuudessa ei näy edelleenkään millään tavalla Google Trendsissä – OneCoiniin liittyviä hakuja tehdään edelleen lähinnä Suomesta, Ruotsista, Vietnamista ja Itävallasta. Suomessakin näkyy lähinnä voimakas keskittymä Vaasan seudulle. Ruotsissa taas näkyvät lähinnä Tukholma ja Göteborg – ettei vain markkinointi kohdistuisi siellä suomalaissiirtolaisiin? Todellakin kansainvälistä miljardibisnestä 🙂

Kaikkihan sen nyt tietää että OneCoin on puhdas pyramidi ponzi. Onecoinissa mukana olevat yrittävät täällä räksyttämällä jotenkin suojella omaa egoaan siltä häpeältä että kuinkas minua nyt näin kusetettiin..

Sama tilanne tuntuu olevan saksankielisillä alueilla.Suurin osa tietää huijauksen ja pieni osa puolustelee onecoinia.Saksassahan Rujalla on huono maine aikaisempien huijausten vuoksi.

No loppuis tää turhan päivänen juupaseipäs jauhanta kun joku coinisti ystävällisesti linkkaisi sen screenshotti snippingtool diasarjan, missä selkeästi näkyy kun jotain ostetaan Onecoineilla. Eikös juu? Euroilla maksamista on aika turha linkkailla kun euro on jo vanha valuutta ja kelpaa lähes kaikkialla. Niin ja ne screenshotit missä Onecoineja siirretään tilisiirtona tililtä toiselle.

Todisteita on pyydetty mutta laihoin tuloksin ja syykin on selvä, todisteiden antaminen kun on mahdoton tehtävä, koska myynnit eivät mene läpi ja tilisiirto maksaa 15€, joten kukaan ei siirrä sen takia muutamaa euroa. Ja sitten kun tulee Onecoin v Two.0 niin rahansiirto loppunee tykkänään. Vaatinevat sitten uutta maksua, jos haluaa sijoittaa ",turvallisempaan", ",krypto",valuuttaan.

Petteri Järvisen IT-kirjoja

Työpaikan tietoturva yhdessä Kimmo Rouskun kanssa, 1/2017

Related movie: Know your Customer and Tegen Money Laundering Compliance


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *